Riskoger og Damper - elektrisk - 1,8 liter

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 449,00 DKK

Tilbudspris 399,95 DKK

Hurtigt overblik

Tristar Riskoger - elektrisk - 1,8 liter

Riskoger og Damper - elektrisk - 1,8 liter

Click on above image to view full picture

Detaljer

En ny riskoger der nemt og hurtigt laver perfekte ris hver gang, og som du også kan bruge til at dampe med.

Perfekt når du skal lave ris nok til den store familie, eller når vennerne kommer på besøg.

Du kan koge op til 1½ kilo sushiris i denne riskoger med et perfekt resultat, og der er garanti for, at de aldrig brænder på, da den slukker automatisk.
Riskogeren holder risene varme op til 4 timer efter at de er færdige.

Tilberedning af sushiris med riskoger

I nedenstående skema kan du se hvor mange kopper sushiris og vand, der skal i riskogeren i forhold til, hvor stor en mængde færdiglavet sushiris du vil have.

Der medfølger en målekop til riskogeren og herunder kan du se hvor meget ris og vand der skal i riskogeren.

Ukogt sushiris   
Vand Vandniveau i skål   
Færdigkogt rismængde
1 kop 2 kopper Streg 1 2,4 kopper
2 kopper 3 kopper         Streg 2 4,8 kopper
3 kopper 4 kopper Streg 3 7,8 kopper
4 kopper 5 kopper Streg 4 9,6 kopper
5 kopper 6 kopper Streg 5 12 kopper
6 kopper 7 kopper Streg 6 14,4 kopper
7 kopper 8 kopper Streg 16,8 kopper.

Kig på vores opskriftside for at se hvordan du koger ris.

Damp grøntsager og andre madvarer

Denne riskoger kan også dampe f.eks. grøntsager, muslinger, fiskefileter, østers, rejer m.m.

Når du skal dampe grøntsager, så er det mængden af vand, der afgør, hvor lang tid dine madvarer skal have.
Se herunder i skemaet om hvor lang tid de forskellige ting skal dampes.

Madvarer Vægt Tid
Asparges 450 g 17 min.
Grønne bønner 450 g 20 min.
Rosenkål 340 g 25 min.
Gulerødder 450 g 20 min.
Majskolber 2 stk 30 min.
Hele svampe 450 g 10 min.
Løse grønne ærter 340 g 17 min.
Muslinger 450 g 10 min.
Fiskefiléer 340 g 15 min.
Østers 680 g 25 min.
Rejer (medium størrelse) 340 g 12 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dampevejledning:
1. Placer de madvarer, der skal dampes i den medfølgende dampkurv og placer dampkurven ovenpå inderskålen (som du normalt koger ris i).
2. Grøntsager vaskes og evt. skrælles og deles, hvis det er nødvendigt.
3. Luk låget og tænd apparatet som når du koger ris.
4. Når alt vandet er borte skifter apparatet automatisk til varmholdning og lampen for varmholdning vil lyse. Madvarerne er nu klar til at blive serveret, men lad dem gerne blive i riskogeren og blive holdt varme lige indtil, du er klar til at servere dem.
5. Husk at bruge grydelapper, når du tager de varme madvarer ud af riskogeren.

PS.: Du kan koge ris og dampe samtidigt, men du skal eksperimetere med hensyn til at fastsætte den rigtige mængde vand og tilberedningstid for de forskellige kombinationer. F.eks. kan du koge sushiris samtidigt med at du damper store kinarejer til din sushi, men husk at kinarejerne ikke skal have så lang tid som risen.

 

Yderligere information

Varenummer HS-19379v2

Vær den første til at bedømme dette produkt

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x