Sushibloggen - en blog om sushi

Sådan laver du JULESUSHI...


Scor med Sushi…

Dette lille indlæg er kun for drengerøve, fyre og mænd og alle tøser, piger og kvinder bedes gå videre på dette link.

Kan du score med sushi?
Ja det kan du lige tro du kan og nu skal jeg fortælle dig hvordan du gør.

Kvinder har altid tændt på mænd der kan noget med deres hænder og du har måske allerede gjort dig dine egne erfaringer og her kommer mine.

Du starter med at købe vores sushi starter kit og er du lidt usikker på hvordan man koger ris, så snup en riskoger med så er du nemlig allerede halvvejs til en succes.

Køb et stykke fersk laks hos fiskehandleren (i god tid, så det lige kan nå og være frosset i mindst 24 timer) og køb en pose store Kina rejer (ligger i frostdisken i supermarkedet) der ikke er kogte, hertil en moden Avocado og en agurk og en bøtte Philadelphia neutral ost (eller snup en Japansk mayonnaise med når du bestiller).

Husk også en god flaske Chardonnay eller Chablis hvidvin (eller 2 flasker, afhængigt af din strategi).

Det sidste du mangler er nu, at tilmelde dig vores nyhedsbrev og vupti så modtager du en guide med hvordan du laver sushi. 
Du kan også bruge vores opskriftside til inspiration.

Køber du riskogeren, så medfølger der kogeguide (4 bægre ris og 5 bægre vand og tryk på knappen og vent 20 min, så er risene klar). 4 bægre svarer til ca. ½ kilo ris og giver rigeligt med ris til 2 personer.

Imens risene koger og efterfølgende køler af tilbereder du agurk, avocado og koger rejerne og skærer laksen, alt imens hun sidder og nyder et glas hvidvin eller to.

Hvis du også vil have det visuelle i top, så snup en Sushi-Magic med når du bestiller, så er det meget nemmere at lave flotte Nigri og Maki.

Når du har serveret sushien på et lækkert sushi spise sæt, så sidder hun ret sikkert allerede med store våde øjne og synes du er den lækreste og skønneste mand i hele verden og så styrer du selv resten af aftenens forløb...

PS. Det virker…


Lavede sushi imens jeg var på stranden…

Mine børn elsker sushi og når de kan bestemme aftensmaden, så står den altid på sushi.

Min søn Oliver på 3 år er endda gået så langt, at en dag jeg serverede Lasagne, så skubbede han tallerknen væk og sagde; nej pappa, jeg vil have sushi!

Nå det jeg reelt ville fortælle var, at jeg i dag kogte sushi ris imens jeg lå på stranden med mine børn. Der stod sushi på menuen og vi skulle også på stranden og samtidigt skulle det ikke blive for sent at maden var klar.

Så jeg skyllede ris og gjorde dem klar i riskogeren og lige inden vi smuttede ud af døren, så trykkede jeg startknappen ned på riskogeren.

Imens vi var på stranden og hyggede os et par timer, så kogte risene og efter at de var kogt holdte riskogeren risene varme, så da vi kom solbrændte og sultne hjem, så var det lige at tage risene ud af riskogeren og hælde riseddiken på (jeg bruger altid den færdigblandede Mizkan riseddike).

Så var det nemt at gå i gang med at lave sushi klar til aftensmaden.

Alle vores elektriske riskogere holder risene varme i 4 timer efter at de er færdigkogte, så man er ikke afhængig af lige at skulle være parat til at lave sushi, så snart de er kogte.

Du kan se vores riskogere på dette link.

Det var blot et lille tip og husk at du kan koge alle slags ris i vores riskogere.

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x