Sushi Opskrifter til hjemmelavet Sushi.

Her kan du finde en samling af Sushi opskrifter til hjemmelavet Sushi.

Vælg herunder om du vil lave Maki (sushi ruller), Nigiri (ris med et stykke fisk eller andet på toppen) eller en Inside-out (Maki sushirulle med ris på ydersiden).

Du kan også se flere videoer med Sushi opskrifter, så du kan fælge med på skærmen imens du selv laver din hjemmelavede Sushi.

Her på Sushi opskrifter kan du også se hvordan du koger dine Sushi ris.

Her finder du tips og råd til hvordan du køber rå fisk, som du skal bruge når du går i gang med Sushi opskrifterne.
Se info om rå fisk til sushi her


Maki (sushi ruller)

Nigiri (ris med fisk eller andet på toppen)

Inside Out (Sushiruller med ris på ydersiden)

Kog Sushi ris (her finder du en sushi opskrift på kogning af Sushi ris)

Sashimi (rå fisk skåret i tynde skiver)

Video sushi opskrifter (følg med på video og se hvordan du laver dine egne Nigiri, Maki eller Inside out sushi ruller)

Sushi er en traditionel japansk ret som består af japanske ris der er tilført riseddike, og som serveres med forskelligt tilbehør. Tilbehøret består typisk af fisk, tang og skaldyr, men kan også være kød, æg, grøntsager eller svampe. Tilbehøret kan både være råt, forarbejdet (kogt, stegt) eller marineret. Sushi spises som regel med syltetingefær, soja og wasabi (en japansk peberrodspasta, som man kan blande i sojaen).

I de vestlige lande er ordet sushi blevet synonymt med rå fisk, men den japanske betydning af ordet er kombinationen af ris og riseddike. Rå fisk som spise hedder på japansk sashimi.

Sushi bliver sjældent tilberedt med brug af krydderier, dog bruges af og til chili og wasabi. Det kan anbefales at tage bruge vores lækre Japanske Mayonaise og tilsætte den lidt Chili sauce (men gør det varsomt) og bruge det til fyld i dine Maki (sushi ruller). Ved tilberedningen lægges der stor vægt på det visuelle indtryk, og sushi anrettes ofte meget kunstfærdigt.

Der findes forskellige slags sushi. Sushi rullet i nori (tørre plader af tang) kaldes makisushi. Sushi formet til en lille klump med f.eks. skiver af fisk på toppen kaldes nigiri.

Startpakken indeholder alt det du skal bruge for at lave hjemmelavet Sushi.

Gå til Startpakken her og kom hurtig i gang, vi har dag til dag levering når du bestiller før kl. 12.00

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x