Sushiopskrifter til hjemmelavet sushi

Her kan du finde en samling af sushiopskrifter til hjemmelavet sushi

Vælg herunder om du vil lave Maki (sushiruller), Nigiri (ris med et stykke fisk eller andet på toppen) eller Inside-out (Maki sushirulle med ris på ydersiden).

Du kan også se flere videoer med sushiopskrifter, så du kan følge med på skærmen imens du selv laver din hjemmelavede sushi.

Her på sushiopskrifter kan du også se hvordan, du koger dine sushiris.

Her finder du tips og råd til hvordan du køber rå fisk, som du skal bruge når du går i gang med sushiopskrifterne.
Se info om rå fisk til sushi her


Maki (sushiruller)

Nigiri (ris med fisk eller andet på toppen)

Inside Out (sushiruller med ris på ydersiden)

Sashimi (rå fisk skåret i tynde skiver)

Kog sushiris (her finder du en sushiopskrift på kogning af sushiris)

Video sushiopskrifter (følg med på video og se hvordan du laver dine egne Nigiri, Maki eller Inside out sushiruller)

Sushi er en traditionel japansk ret som består af japanske ris der er tilført riseddike, og som serveres med forskelligt tilbehør. Tilbehøret består typisk af fisk, tang og skaldyr, men kan også være kød, æg, grøntsager eller svampe. Tilbehøret kan både være råt, forarbejdet (kogt, stegt) eller marineret. Sushi spises som regel med syltet ingefær, soja og wasabi (en japansk peberrodspasta, som man kan blande i sojaen).

I de vestlige lande er ordet sushi blevet synonymt med rå fisk, men den japanske betydning af ordet er kombinationen af ris og riseddike. Rå fisk som spise hedder på japansk sashimi.

Sushi bliver sjældent tilberedt med brug af krydderier, dog bruges af og til chili og wasabi. Det kan anbefales at bruge vores lækre Japanske Mayonnaise og tilsætte den lidt Chili sauce (men gør det varsomt) og bruge det til fyld i dine Maki (sushiruller). Ved tilberedningen lægges der stor vægt på det visuelle indtryk, og sushi anrettes ofte meget kunstfærdigt.

Der findes forskellige slags sushi. Sushi rullet i nori (tørre plader af tang) kaldes makisushi. Sushi formet til en lille klump med f.eks. skiver af fisk på toppen kaldes nigiri.

Startpakken indeholder alt det du skal bruge for at lave hjemmelavet Sushi.

Gå til Startpakken her og kom hurtigt i gang. Vi har dag til dag levering når du bestiller før kl. 12.00.

Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x