Julegaver

Julegaver til sushielskere
Skal du give julegaver til nogen, der elsker sushi, enten hjemmelavet eller take-away, så har vi samlet nogle gode tips herunder.

Spisesæt
Sushi spisesæt er meget populære, og vi har et stort udvalg i flere forskellige slags sushi spisesæt. Se herunder eller i kategorien Sushi spisesæt.
Sushi spisesæt kan både gives til dem, der laver hjemmelavet sushi og dem, der køber sushi take-away.

Sushi startpakker
En sushi startpakke er en nem måde at komme i gang med at lave sushi. Heri indgår det meste, man skal bruge til hjemmelavet sushi, og vi har 3 forskellige slags Sushi startpakker. Se dem under Sushi startpakker

Sushi kursus
Kender du nogen der kan lide at lave hjemmelavet sushi, men som gerne vil blive bedre, så skal du give dem et Sushi kursus. Vi afholder flere Sushi kurser hvert år og kan de ikke lige den dato, der er valgt, så finder vi en ny dato, hvor de kan være med. Kurserne afholdes pt. kun i København. Klik ind og se vores Sushi kurser her.

Sushi værktøj
Køb smart sushi værktøj, der gør det nemt at lave Nigiri og Maki (sushiruller). Se udvalget af Sushi værktøj her.

Gavekort
Et Gavekort til Sushibutik.dk er også meget populært, og vi laver et fint gavekort til modtageren, som du får på mail og kan printe ud. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra d. 24. december 2017.

10 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Hej, vi bruger cookies og kan du ikke acceptere dette, så skal du slå det fra i din browser. Hvis du fortsætter på vores shop, så accepterer du at vi bruger cookies. Hilsen Kim, Sushibutik.dk Læs mere.
x